Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
26 September 2016

Bijeenkomst Doesburg

In 2017 start het Familiekrachtcafé in Doesburg. Voorafgaand aan deze cafés organiseren het CJG en stichting Familiekracht een ontmoetingsbijeenkomst op dinsdag 4 oktober 2016 van 16.00 tot 17.30 uur voor professionals rondom gezinnen en families. Deze bijeenkomst staat in het teken van kennismaken en contact maken met elkaar en met stichting Familiekacht.

In het eerste kwartaal van 2017 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin en stichting Familiekracht in Doesburg drie keer het Familiekrachtcafé. Het Familiekrachtcafé is een ontmoetingsplek voor ouders en voor iedereen die zich verbonden voelt bij zijn gezin en familie. Het Familiekrachtcafé brengt aan de hand van verschillende thema's lokale zorgverleners en (groot)ouders met elkaar in gesprek en in contact om zorg(en) te delen. Samen erkenning en herkenning zoeken. En samen kennis en ervaring delen.

Bekijk hier de uitnodiging!


Agenda

Herkenbaar?

Ondersteuning

Familiekracht wil ouders en iedereen die betrokken is bij een gezin/familie kennis laten maken met elkaar. Familiekracht laat de kracht uit jezelf en je gezin weer groeien. Door ontmoetingen in verbinding met jezelf en met elkaar.