Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website Familiekracht;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Eigendom en verantwoordelijkheden Familiekracht

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u op dit moment bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
De content is door de eigenaar Familiekracht met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar Familiekracht aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Niet eens met gepubliceerde content?

Mocht u van mening zijn dat op de website gepubliceerde content (zowel tekst als beeld) uw eigendom zijn, of u vindt dat gepuliceerde content nadelig voor u is, neem dan contact met ons op; wij zullen deze content direct verwijderen in het geval van een reële claim op eigendomsrechten of schending van uw privacy.

Nadere informatie website Familiekracht

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen. Wij van Familiekracht behouden ons alle rechten voor.

Agenda

Herkenbaar?

Ondersteuning

Familiekracht wil ouders en iedereen die betrokken is bij een gezin/familie kennis laten maken met elkaar. Familiekracht laat de kracht uit jezelf en je gezin weer groeien. Door ontmoetingen in verbinding met jezelf en met elkaar.