Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Familiekracht

Stichting Familiekracht zet in op het vergroten van de eigen kracht en eigen verantwoordelijkheid bij ouders, kinderen en alle betrokkenen rondom een gezin. Stichting Familiekracht wil kennis over opvoeding en gezinsthema’s uitbreiden en het sociale vangnet rondom het gezin vergroten door de familie te verstevigen. Stichting Familiekracht werkt vanuit een coachende basishouding en gaat uit van de eigen (veer)kracht van de ouders. 

 

Stichting Familiekracht doet dit door:

  • ouders met een lichte hulpvraag te verbinden met toegankelijk en lokaal gevestigde zorgprofessionals, zodat er direct en op maat ondersteuning en hulp geboden kan worden;

  • het organiseren van een ontmoetingsplek voor ouders en lokale zorgprofessionals onder andere in het Familiekrachtcafé; 

  • het aanbieden van een persoonlijk en op maat gemaakt online ondersteuningstraject, Mijn Familiekracht;

  • het ontwikkelen van een digitale ontmoetingsplek;

  • het organiseren van activiteiten rondom gezins- en opvoedthema’s in samenwerking met scholen en welzijnsorganisaties, zoals de Familiekrachttafel.

 

 

Agenda

Herkenbaar?

Ondersteuning

Familiekracht wil ouders en iedereen die betrokken is bij een gezin/familie kennis laten maken met elkaar. Familiekracht laat de kracht uit jezelf en je gezin weer groeien. Door ontmoetingen in verbinding met jezelf en met elkaar.