Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Familiekrachtcafé Lingewaard

Het Familiekrachtcafé is één keer per kwartaal een ontmoetingsplek voor ouders en voor iedereen die zich verbonden voelt bij zijn gezin en familie. Wil je met andere ouders praten, onder het genot van een kopje koffie of thee? En wil je vragen stellen aan een lokale deskundige rondom een thema?

Kom dan naar het Familiekrachtcafé.

Ervaring van een bezoeker: "Al vaker had ik over bijeenkomsten van het Familiekrachtcafé gelezen en dit was de eerste keer dat ik ben gekomen. En het is me goed bevallen.

Zoals ik op de avond zelf al gemeld heb, vind ik het erg fijn dat jullie de mogelijkheid bieden om met andere ouders/volwassenen van gedachten te wisselen. Juist als het over onderwerpen gaat mbt de puberteit. Er verandert, vind ik, voor en bij een kind dan zoveel. En tegelijkertijd daarmee voor de mensen in zijn omgeving.

De ruimte (letterlijk en figuurlijk) en de sfeer van de avond heb ik erg fijn gevonden. Er kan openlijk worden gepraat en er is het gevoel van veiligheid en vertrouwen."

Ervaring van een moeder: 

"Ik vond het ook een erg interessante avond, fijn / toegankelijk / ontspannen in elkaar gezet!

Dit maakt de drempel om iets persoonlijks te vertellen ook veel lager en is het allemaal wat concreter.

Ook was het wel leuk dat er verschillende mensen aanwezig waren; ouders maar ook mensen die voor hun werk of interesse mbt hun werk aanwezig waren.

Paar handige tips aan over gehouden welke ik zeker ga bespreken/uitproberen!"

 

Het Familiekrachtcafé is in de gemeente Lingewaard mede mogelijk gemaakt door Stichitng Welzijn Lingwaard.

Agenda

Herkenbaar?

Ondersteuning

Familiekracht wil ouders en iedereen die betrokken is bij een gezin/familie kennis laten maken met elkaar. Familiekracht laat de kracht uit jezelf en je gezin weer groeien. Door ontmoetingen in verbinding met jezelf en met elkaar.