Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
02 Oktober 2016

Geocaching met Familiekracht!

Op zondag 2 oktober a.s. luidt Stichting Familiekracht de Week van de Opvoeding in met een activiteit voor het hele gezin. Het thema van dit jaar is “Contact”!

Stichting Familiekracht besteedt extra aandacht aan ontmoeting, aandacht voor elkaar en als gezin in contact gaan met elkaar. Geocaching is een wandeltocht en een puzzeltocht in één, waarbij je met een GPS op zoek gaat naar een schat. In Bemmel is een geocach uitgezet.

‘Dit is een ontzettend leuke activiteit voor jong en oud en door met elkaar samen te werken kom je in contact met elkaar. Dit sluit mooi aan bij het thema van ‘De Week van de opvoeding’!

Locatie:

De puzzel-wandeltocht start vanaf 10.00 uur in Bemmel bij de Camper parkeerplaats aan de Dijkstraat 1. Je kunt tot uiterlijk 13.00 uur meedoen. De tocht duurt ongeveer twee uur.

Wees welkom, neem een opgeladen smartphone (met internet verbinding) en je gezin mee en ga mee op ontdekkingstocht. Mocht een smartphone niet lukken, laat het ons weten middels een mail, dan zorgt Familiekracht voor een oplossing.

Stichting Familiekracht zorgt voor een drankje en wat lekkers!

Aanmelden

Deelname aan Geocaching is gratis. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar info@familiekracht.nu o.v.v. geocaching. Uw naam en het aantal deelnemers is voldoende om te vermelden. Graag aanmelden vóór 30 september a.s.Agenda

Herkenbaar?

Ondersteuning

Familiekracht wil ouders en iedereen die betrokken is bij een gezin/familie kennis laten maken met elkaar. Familiekracht laat de kracht uit jezelf en je gezin weer groeien. Door ontmoetingen in verbinding met jezelf en met elkaar.