Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
26 April 2017

Jenny van Aalten neemt afscheid van Familiekracht

Stichting Familiekracht heeft onlangs in goed overleg afscheid genomen van mede-oprichter en vice-voorzitter, Jenny van Aalten. Drukke werkzaamheden binnen haar eigen kindercoachpraktijk leidden er toe dat zij de keuze heeft gemaakt om haar bestuurstaken binnen de stichting neer te leggen. Haar taken zullen intern onder de overige bestuursleden verdeeld worden.

 

Ondanks dat het bestuur Jenny’s afscheid betreurt wordt haar keuze gerespecteerd. Stichting Familiekracht is zeer dankbaar voor haar enthousiasme en inzet de afgelopen jaren en wenst haar alle succes en geluk voor de toekomst.

 

Stichting Familiekracht is in het voorjaar van 2015 opgericht met als doel de eigen kracht bij opvoeders en ouders in de gemeente Lingewaard te vergroten, door het organiseren van thema-avonden (Het Familiekrachtcafé). Inmiddels is de stichting ook actief in de gemeente Wageningen en Doesburg.

 


Agenda

Herkenbaar?

Ondersteuning

Familiekracht wil ouders en iedereen die betrokken is bij een gezin/familie kennis laten maken met elkaar. Familiekracht laat de kracht uit jezelf en je gezin weer groeien. Door ontmoetingen in verbinding met jezelf en met elkaar.