Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
21 Maart 2016

Marketingstudent gezocht

Familiekracht zoekt marketingstudent!

Stichting Familiekracht is een jong initiatief dat vanuit vertrouwen en veiligheid ouders met elkaar wil verbinden rondom opvoedings- en gezinsthema’s. Sinds 2015 organiseert Familiekracht per kwartaal het Familiekrachtcafé. Om in de gemeente Lingewaard nog meer bekendheid te geven aan Stichting Familiekracht en het Familiekrachtcafé, is Familiekracht op korte termijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste marketingstudent!

Ben jij of ken je een student marketing en/of communicatie die met ons mee wil denken over positionering, inzetten van sociale media  en het gebruik van digitale mogelijkheden? Wil jij Familiekracht mede op de kaart zetten? Voel je dan uitgenodigd om Familiekracht te versterken!

Wil je meer weten of Familiekracht, kijk dan op onze website www.familiekracht.nu. Je reactie mag je voor 11 april 2016 sturen naar info@familiekracht.nu.

Wij hopen je in ons team te begroeten!


Agenda

Herkenbaar?

Ondersteuning

Familiekracht wil ouders en iedereen die betrokken is bij een gezin/familie kennis laten maken met elkaar. Familiekracht laat de kracht uit jezelf en je gezin weer groeien. Door ontmoetingen in verbinding met jezelf en met elkaar.