Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
09 November 2017

Onze afstudeerstudenten hebben uw hulp nodig!

Beste ouders en opvoeders,

Met dit bericht vragen wij uw medewerking voor een afstudeeronderzoek!

Wij zijn Carlotta de Vries en Shanice Janssen, vierdejaars studenten van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Wij voeren een afstudeeronderzoek uit, met als opdrachtgever Stichting Familiekracht. Ons is gevraagd om een onderzoek te doen bij ouders en opvoeders in de gemeente Lingewaard omtrent de behoefte aan online opvoedondersteuning en in het bijzonder e-coaching.

Om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen voor dit onderzoek, hebben wij uw hulp nodig!
Wij willen graag in contact komen met ouders en opvoeders voor een interview. Wij zijn benieuwd naar uw kijk op opvoedondersteuning en e-coaching. Het interview zal in Bemmel plaatsvinden en zal hooguit drie kwartier duren. Natuurlijk wordt er vertrouwelijk met uw gegevens om gegaan.

Als u nog vragen heeft over dit bericht, kunt u ons per e-mail bereiken.

Aanmelden kan door vóór 2 december a.s. een mail te sturen naar mijnfamiliekracht@familiekracht.nl. Wij nemen dan contact met u op.


Agenda

Herkenbaar?

Ondersteuning

Familiekracht wil ouders en iedereen die betrokken is bij een gezin/familie kennis laten maken met elkaar. Familiekracht laat de kracht uit jezelf en je gezin weer groeien. Door ontmoetingen in verbinding met jezelf en met elkaar.