Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
20 September 2016

Vacatures bestuursleden

Wegens het voltallig maken van ons bestuur zoeken we op korte termijn drie bestuursleden, waaronder een penningmeester en secretaris.

  • Onderschrijf je de missie en visie van Stichting Familiekracht en heb je affiniteit met ouders, opvoeders, kinderen en familie?
  • Denk en werk je op hbo-/academisch niveau?
  • Ben je strategisch, financieel of administratief sterk en wil je deel uit maken van het Familiekrachtbestuur?

Dan komen we graag met jou in contact! 

 

Wij bieden:

de kans om in een warme en plezierige sfeer mee te zorgen voor het vergroten van de eigen kracht, welzijn en eigen verantwoordelijkheid bij ouders, kinderen en alle betrokkenen rondom een gezin. Dit doen we door diverse laagdrempelige en toegankelijke activiteiten voor hen te organiseren.


Het bestuurslidmaatschap is op vrijwillige basis. Je ontvangt wel een kleine onkostenvergoeding. Het bestuur vergadert circa 12 keer per jaar op een avond. De tijdsinvestering van bestuursleden vraagt ongeveer 15 uur per maand.   

 

Belangstelling?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Angelique Cras (voorzitter) of Jenny van Aalten (vice-voorzitter) via info@familiekracht.nu. We zien jouw reactie met CV graag tegemoet via info@familiekracht.nu.


Agenda

Herkenbaar?

Ondersteuning

Familiekracht wil ouders en iedereen die betrokken is bij een gezin/familie kennis laten maken met elkaar. Familiekracht laat de kracht uit jezelf en je gezin weer groeien. Door ontmoetingen in verbinding met jezelf en met elkaar.